“Anaking, geura teuteup ieu langit, geura tancebkeun impian jeung harepan hidep saluhur luhurna lir langit anu teu weleh mawa kaendahan, da hirup mah gumantung kana pangharepan jeung cita-cita urang. Anaking geura papag jeung geura udag eta impian téh sing ngawujud dina kanyataan sing ngabukti dina bebeneran ku elmu jeung kasholehan…”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s