Wilujeng Mapag Taun Enggal

Tonggeret ting jalerit, indung peuting patingcokeak, kica-kica baranang minuhan langit, tatabeuhan hayuh disarada, lalay badot ngantay di unggal tangkal kai, parupuyan ngelun ti unggal lembur, kaambeu kotok tutung jeung barangas jagongna. Naha enya ieu the mapag taun enggal nu bakal dongkap? Jigana enya kitu. Wilujeng atuh ah, ngiring bingah weh…

(SMS dari Karyawan Fathurachman)

 


2 thoughts on “Wilujeng Mapag Taun Enggal

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s